Click4Assistance UK Live Chat Software

De-Wipe veilig verklaard voor alle huidtypes in dermatologische testresultaten

De-Wipe is verheugd de positieve resultaten te kunnen melden van een dermatologische test waarin is aangetoond dat onze ontsmettingsdoekjes geen ongewenste huidreacties veroorzaken. Onder de 30 deelnemers aan het onderzoek waren er geen gevallen van allergische reacties, en er werden ook geen tekenen van irritatie gemeld. Deze positieve resultaten bevestigen De-Wipe decontaminatiedoekjes als veilig te gebruiken op alle huidtypes.

Wat betekent dermatologisch getest?

Dermatologisch getest betekent dat een professionele dermatoloog heeft onderzocht hoe de menselijke huid reageert op een bepaald product en zijn ingrediënten. Voor De-Wipe betekent dit dat we onze doekjes hebben getest op de menselijke huid in een klinische omgeving om mogelijke huidirritatie en/of allergische sensibilisatie te detecteren.

 

De deelnemers aan de test bestonden uit 30 gezonde volwassenen, zowel mannen als vrouwen. Onder de deelnemers was een scala aan huidtypes, zoals: droog, vettig, gevoelig, gemengd en normaal. De kankerbestrijdende formule van De-Wipe wordt op de huid van de deelnemer aangebracht via een pleister die na 24, 48 en 72 uur wordt verwijderd en gecontroleerd.

Conclusie: geen bewijs van negatieve huidreactie gedetecteerd

De positieve testresultaten lieten geen enkele huidaandoening zien; elk van de 30 deelnemers slaagde zonder ook maar een kleine irritatie. Hierdoor is De-Wipe dermatologisch ‘excellent’ verklaard. De test is uitgevoerd volgens internationaal erkende richtlijnen van ICDRG (International Contact Dermatitis Research Group).

 

Samenvattend: het gebruik van De-Wipe om schadelijke gifstoffen van de huid te verwijderen, zal geen ongewenste huidreacties of irritaties veroorzaken, ongeacht uw huidtype.

Het is wetenschappelijk bewezen dat De-Wipe de schadelijkste, gechloreerde dioxines en PAK's verwijdert die bij een brand vrijkomen.

Lees de positieve resultaten van onze wetenschappelijke studie, die bevestigt dat De-Wipe het enige wetenschappelijk bewezen, milieuvriendelijke ontsmettingsdoekje is voor na brand.

De-Wipe After Fire Decontamination Wipe is Scientifically Tested in Controlled Laboratory

Er wordt hard gewerkt aan onze online shop...

neem contact op om een bestelling te plaatsen